AMMATTILAISILLE

Palvelemme pääkaupunkiseudulla rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä ja teollisuutta. Saat kauttamme asiantuntevat asbesti- ja haitta-aine työt sekä muut vaativat purkutyöt. Olemme erikoistuneet linjasaneerausten kokonaisvaltaisiin purkutöihin, josta meillä on yli 20 vuoden kokemus.

KULUTTAJILLE

Palvelemme monipuolisesti myös yksityisiä remontoijia kaikissa asbestin kartoitus-, mittaus- ja purkutöihin liittyvissä tehtävissä. Teemme myös märkätilojen purkutyöt ja timanttiporaukset, roilotukset sekä lattianhionnat.

Asbesti- ja haitta-aineiden purkutyöt

Olemme toimineet aluehallinnon valtuuttamana asbestipurkuyrityksenä vuodesta 2008 asti . Olemme ammattitaitoinen purku-urakoitsija ja osaava henkilökuntamme palvelee teitä luotettavasti sekä turvallisesti. Mistä asbestipitoisia rakennusmateriaaleja voi löytyä?

Asbestipurkutyön lisäksi teemme myös muut haitta-ainepurkutyöt:

 • Kresosoottipurkutyöt
 • kosteus- ja mikrobivaurioituneiden rakenteiden purkutyöt
 • Raskasmetallipitoisten materiaalien purkutyöt

 

ASBESTI- JA HAITTA-AINEKARTOITUKSET

Teemme asbesti- ja haittainekartoitukset pääkaupunkiseudulla.

Toteutamme lakisääteiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset sekä myös yksittäiset näytteiden otot luotettavasti ja ammattitaidolla sekä asianmukaiset purkupalvelut tilanteen niin vaatiessa.
Asbestikartoitus tulee suorittaa aina ennen korjaushankkeeseen ryhtymistä, jotta purku- ja saneeraustöiden suorittaminen voidaan suorittaa turvallisesti ja vaarantamatta muita töiden vaikutuspiirissä olevien ihmisten terveyttä.

 • 2016 voimaan tullut asbestilaki uudistus velvoittaa teettämään asbesti-ja haitta-ainekartoitukset kaikille ennen 1994 valmistuneille rakennuksille ennen purku- ja korjaustöiden aloittamista.
 • Purettavien materiaalien asbestipitoisuus ja laatu on aina selvitettävä

 • Materiaalinäytteet analysoidaan akkreditoituissa laboratorioissa.

 

LINJASANEERAUSTEN PURKUTYÖT

20 vuoden kokemus, yli 500 linjasaneerauskohdetta ja yli 10000 purettua märkätilaa.

Tämä kertoo siitä, että olemme toimineet alalla kauan ja henkilöstöllämme on vankka kokemus linjasaneerausten purkutöistä. Palvelumme on suunnattu putkiremontteja tekeville urakoitsijoille, jotka haluavat parasta kokonaisvaltaista palvelua ja varmuuden siitä, että purkutyöt etenevät sovitussa aikataulussa ja lainvaatimalla tavalla. Olemme toteuttaneet palvelullamme onnistuneesti yli 500 kohdetta. Kauttamme saat kaikki taloteknisiin purkutöihin liittyvät palvelut

Palvelemme myös yksityisiä remontoijia > märkätilojen purkutyöt

 • märkätilojen haitta-aine työt
 • keittiönvälitilat
 • lattiapinnoitteet ja tasoitteet
 • asbestikartoitukset
 • ilmamittaukset ja materiaalinäytteet

ASBESTIN JÄLKIMITTAUKSET

Suoritamme ilmamittaukset luotettavasti pääkaupunkiseudulla Kun asbestipurkutyöt on tehty, on tilassa suoritettava asbestin jälki-ilmamittaus. Näin varmistutaan, että ilma on asbestista puhdas ja tilassa on turvallista jatkaa seuraavaa työvaihetta

Huom!

Suoritamme ilmamittauksia sekä yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille

UKK

2016 astui voimaan lakiuudistus, jonka mukaan kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa taloissa, asunnoissa

ja rakennuksissa, on tehtävä ammattilaisen suorittama asbestikartoitus ennen purkutöitä vaativia remontteja.

– Kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa, joissa tehdään purkutöitä vaativaa remonttia

Esimerkiksi:

– Kylpyhuone, WC, sauna
– Putkiremontti
– Lattiaremontti
– Tapettien ja seinämateriaalien vaihto – Keittiöremontti

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää